/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lr-consulente.jouwweb.be
Home » Lichaamsverzorging » Luxury Spa

Luxury Spa

Luxury Spa
Uw luxueus ontspanningsritueel
Deze ideaal op elkaar afgestemde producten laten reiniging en verzorging een unieke verwenbelevenis worden.
Bevat een ontspannende parfumcompositie van zinnelijke chocoroom, warme sinaasappel- en appelbloesems, een vleugje mandarijnen en verleidelijke patchoulie. Geeft harmonie van lichaam en geest.

Luxury Spa Melkoliebad: 200 ml.; 18,90 €
Het reinigende, ontspannende melkoliebad is het begin van het ritueel. Duik in een melkachtige dampende zee van verzorgende oliën. Het inspirerende parfum van warme sinaasappel- en appelbloesems ontspant uw geest, terwijl het lichaam zacht omhuld wordt door een zachte golf.
Crèmig melkachtige oliebadtextuur.
Marbula-olie verzorgt zacht de huid.
De natuurlijke sojaolie voedt de huid.

Luxury Spa ontspannende balsem: 200 ml.; 18,90 €
Beëindig het schoonheidsritueel met oliebalsem.
Na de grondige reiniging heeft uw lichaam een zachte verzorging nodig. De ontspannende oliebalsem verwent uw lichaam en vervolledigt uw persoonlijke schoonheidsritueel. Masseer de oliebalsem zorgvuldig in de huid in, zodat het zijn voedende, hydraterende en verzorgende eigenschappen optimaal kan ontplooien.
Zijdig, crèmige structuur Martula-olie verzorgt zacht de huid.
Baobab, de vrucht van de apenbroodboom, hydrateert intensief.
Sheabutter voedt de huid.
De huid voelt zijdezacht aan en is door een inspirerend parfum omhuld.