/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lr-consulente.jouwweb.be
Home » voedingssupplementen » Figu - activ » figu-activ kruidenvastenthee

figu-activ kruidenvastenthee

figu activ kruiden vastenthee
250 gr
21,90 €

*op 300 ml water doe je 3 theelepels figu activ kruidenthee

Figu Aktiv Mix Set per 2 + Kruidenthee
2 blikken Figu Activ shakes en soepen naar keuze + Figu Aktiv Vastenthee.
( 1 shake + soep en thee, 2 soepen + thee of 2 shakes + thee )
Totaal eenheidsprijzen: 101,70 €
Set voordeelprijs slechts: 99,90 €

De Figu Aktiv kruiden vastenthee van LR zorgt met zijn zorgvuldig afgestemde kruidenmengeling voor een welsmakende afwisseling. Het ingrediënt afkomstig van de schors van de lapacho-boom staat erom bekend een opkomend hongergevoel te stillen.
Afvoerende en ontgiftende groen theemengeling uit verschillende kruiden en goed smakende lapachoschors.
De thee vermindert het hongergevoel.
Zorgt voor extra vochtinname.
Werkt vochtafdrijvend.
De thee smaakt enorm lekker als hij ijskoud is.
Elke dag 2 tot 3 koppen groene thee drinken is goed voor de lijn. Door het dagelijks drinken van de thee vallen mensen zonder iets extra’s te doen gemiddeld 1,3 kg af in 4 tot 12 weken. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Maastricht.
Groene thee mag onbeperkt gedronken worden, maar volgens wetenschapper Rick Hursel bewerkstelligt meer theedrinken NIET ook meer gewichtsverlies. “HET IS GEEN WONDERMIDDEL”. Wie echt wil afvallen, moet natuurlijk meer doen dan groene thee drinken. Maar wie elke dag deze thee drinkt en verder niets doet, verliest gemiddeld 1,3 kg. aan lichaamsgewicht in 3 maanden, beweert de wetenschapper Rick Hursel.

Samenstelling:
- Groene Thee: - Is een dorstlesser
- Verbetert de spijsvertering.
- Vochtafdrijvend middel
- Vermindering van de vetopname.
- Vermindering van te hoge cholesterol.
- Natuurlijk antioxidant.

- Matébladeren: Bevorderen het concentratievermogen.
- Lapacho: Ondersteunt het afweersysteem.
- Brandnetelbladeren: Prikkelen de stofwisseling van het gehele lichaam
- Rooibosthee: - Bevat vitamine C (antioxidant).
- Goed voor de darmen, de huid (acne, eczeem), ademhaling
(hooikoorts, astma)
- Zorgt voor een goede nachtrust.
- Limoengras: Smaakmaker.
- Zoethoutwortel: Verdrijft het hongergevoel.