/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lr-consulente.jouwweb.be
Home » Aloe Vera

Aloe Vera

 De gelaatsverzorging met LR Aloë Vera

Wanneer u kiest voor de producten van LR Aloë Vera, dan kiest u voor verzorging, boordevol Aloë Vera, een bijzondere en vooral geneeskrachtige plant.

Wat kan deze plant allemaal voor doen?

Aloë Vera is een woestijnplant die al duizenden jaren bekend staat voor zijn heilzame werking. Er bestaan wel 300 verschillende soorten Aloë Vera planten. Er zijn op z’n minst 160 verschillende bioaktieve substanties in deze plant aanwezig, die een positieve invloed hebben op het menselijk organisme. Bv: vitaminen, enzymen, amino-zuren, koolhydraten met o.a. de Acemannan, mineraalstoffen, sporenelementen enz.

Aloë Vera geneest niet zelf, maar helpt ons lichaam, met zijn eigen fantastische eigenschappen, te herstellen.

Door de helende krachten die ons lichaam bezit te voeden en weer werkzaam te maken, helpt Aloë Vera ons immuunsysteem te optimaliseren.

* Aloë Vera versterkt ons natuurlijk immuunsysteem.

Het evenwicht in onze huid wordt verstoord door een teveel aan homotoxines (gifstoffen),vrije radicalen, ... Deze ontstaan door verkeerde voeding, stress en luchtvervuiling. Aloë Vera heropent de kleinste haarvaatjes in ons lichaam en verwijdert zo de homotoxines en helpt vrije radicalen te neutraliseren.

* Aloë Vera werkt lymfedrainerend. Lymfeklieren zorgen voor onze weerstand, ze zijn ons filterstation.

* Aloë Vera herstelt en regelt tegelijkertijd.

* Vrije radicalen zijn schadelijk, ze zijn oorzaak van kankers, ziektes en snel verouderen. Vrije radicalen kunnen geneutraliseerd worden door anti-oxydanten zoals vitamine A, C, E en selenium. Daardoor kan Aloë Vera het verouderingsproces vertragen, de celvernieuwing stimuleren en de stofwisseling verbeteren.